Daarnaast leer je hoe je alle talen kunt spreken, net als op deze video

Wat leer je?

  • Introductie in AI: Verken de basisprincipes van kunstmatige intelligentie en hoe deze technologieën jouw dagelijks werk kunnen veranderen.
  • ChatGPT Meesterschap: Leer optimaal gebruik te maken van ChatGPT om precies te krijgen wat je nodig hebt.
  • Diverse AI Tools: Ontdek verschillende AI-hulpmiddelen die je direct kunt inzetten binnen je eigen bedrijf, waardoor je saaie taken kunt automatiseren en meer tijd kunt besteden aan wat je echt leuk vindt. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer te notuleren.
  • Bedrijfsdoelen Bereiken met AI: Zie hoe AI je kan helpen je bedrijfsdoelen te bereiken met minder personeel, terwijl je altijd een digitale assistent hebt die voor je werkt.
  • Verantwoordelijk AI-Gebruik: Leer de voor- en nadelen van AI kennen en hoe je op een verantwoorde manier met deze technologieën omgaat, met behoud van je privacy.

Daarbovenop ontvang je:

  • AI Prompts voor Ondernemers: Ontvang specifieke prompts na de training om het aansturen van je organisatie te vereenvoudigen.
  • ChatGPT Cheat Sheet: Neem de opgedane kennis mee naar je organisatie met deze handige gids.
  • Community van AI Experts: Krijg toegang tot een exclusieve gemeenschap van AI-professionals en experts

“Freya’s professionaliteit, haar open houding en haar uitzonderlijke manier van communiceren zijn goud waard voor elke organisatie. Haar diepe begrip van AI en de invloed ervan op hoe we werken is echt van onschatbare waarde. Ik beveel haar ten zeerste aan voor elke organisatie die de wereld van AI wil begrijpen en ermee aan de slag wil gaan.

Assistant Professor Marketing
Rijksuniversiteit Groningen

Tijd om de mouwen op te stropen

Deze training is tot stand gekomen dankzij het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van ondernemende mensen zoals jij. Veel van hen zagen dat ik incompany trainingen verzorgde en vroegen of er ook mogelijkheden waren voor individuele deelname. U vraagt, wij draaien. Daarom bied ik, speciaal voor jullie, op 11 april deze unieke workshop aan van 13.00-17.00 met aansluitend een borrel.

Het belooft een interactieve dag te zijn waarbij je gelijk zelf de tools leert toepassen. Na deze dag ga je naar huis met een schat aan informatie en tools die je gelijk kunt toepassen om efficiënter te werken.

Investering voor deelname: €449 euro exclusief btw

Aanmelding training
Met dit formulier kan je je aanmelden voor de training “Efficiënter werken met AI” op 11 april 2024 (let op: dit is een andere datum dan voorheen was aangekondigd)
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Aanmelden

AI vervangt geen mensen, maar mensen met AI zullen mensen zonder AI vervangen

Harvard Business Review, 2023

Wil je niet worden vervangen? Dan ben je aan het goede adres!