Daarnaast leer je hoe je alle talen kunt spreken, net als op deze video

Wat leer je?

  • Introductie in AI: Verken de basisprincipes van kunstmatige intelligentie en hoe deze technologieën jouw dagelijks werk kunnen veranderen.
  • ChatGPT Meesterschap: Leer optimaal gebruik te maken van ChatGPT om precies te krijgen wat je nodig hebt.
  • Diverse AI Tools: Ontdek verschillende AI-hulpmiddelen die je direct kunt inzetten binnen je eigen bedrijf, waardoor je saaie taken kunt automatiseren en meer tijd kunt besteden aan wat je echt leuk vindt. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer te notuleren.
  • Bedrijfsdoelen Bereiken met AI: Zie hoe AI je kan helpen je bedrijfsdoelen te bereiken met minder personeel, terwijl je altijd een digitale assistent hebt die voor je werkt.
  • Verantwoordelijk AI-Gebruik: Leer de voor- en nadelen van AI kennen en hoe je op een verantwoorde manier met deze technologieën omgaat, met behoud van je privacy.

Daarbovenop ontvang je:

  • AI Prompts voor Ondernemers: Ontvang specifieke prompts na de training om het aansturen van je organisatie te vereenvoudigen.
  • ChatGPT Cheat Sheet: Neem de opgedane kennis mee naar je organisatie met deze handige gids.
  • Community van AI Experts: Krijg toegang tot een exclusieve gemeenschap van AI-professionals en experts

“Freya’s professionaliteit, haar open houding en haar uitzonderlijke manier van communiceren zijn goud waard voor elke organisatie. Haar diepe begrip van AI en de invloed ervan op hoe we werken is echt van onschatbare waarde. Ik beveel haar ten zeerste aan voor elke organisatie die de wereld van AI wil begrijpen en ermee aan de slag wil gaan.

Assistant Professor Marketing
Rijksuniversiteit Groningen

Tijd om de mouwen op te stropen

Naast deze training geef ik ook inspirerende keynotes en help ik je AI te integreren in je strategie en beleid. Ontdek de mogelijkheden en neem gerust contact op of bekijk mijn dienstenpagina voor meer informatie.


AI vervangt geen mensen, maar mensen met AI zullen mensen zonder AI vervangen

Harvard Business Review, 2023

Wil je niet worden vervangen? Dan ben je aan het goede adres!