Welkom bij CleverAI

Bij CleverAI zijn we gepassioneerd over het transformeren van bedrijven met behulp van AI. Onze missie? Jouw organisatie slimmer en efficiënter maken met de kracht van kunstmatige intelligentie. We geloven dat technologie de wereld beter kan maken en we staan klaar om jou op deze reis te begeleiden.

Bij CleverAI geloven we in een praktische en nuchtere aanpak. We beginnen met een grondige intake om de specifieke behoeften van jouw bedrijf te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakte AI-oplossingen die direct toepasbaar zijn. Veiligheid en efficiëntie staan bij ons altijd voorop, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt.

Inmiddels hebben we zo’n 4000 professionals getraind van onder andere deze organisaties:

Daarnaast leer je hoe je alle talen kunt spreken, net als op deze video

Freya Liemburg

Freya is de drijvende kracht achter CleverAI. Met een achtergrond als voormalig directeur bij een kennisinstituut van de Rijksuniversiteit Groningen en oprichter van Yes Digital en Flocker, brengt ze een schat aan ervaring mee. Freya heeft inmiddels meer dan 4000 professionals getraind op het gebied van AI. Ze weet precies hoe AI werkt en hoe het jouw bedrijf kan transformeren.

Freya werkt samen met verschillende professionals om de verschillende kanten van AI te belichten. Interesse in een training voor programmeurs? Ook dat kan CleverAI bieden door een uitgebreid netwerk van succesvolle AI-trainers op verschillende gebieden.

“Op enthousiaste wijze verzorgde Freya een inspirerende workshop ‘AI essentials’ voor een groep medewerkers in ondersteunende functies. Freya ging tijdens de presentatie in op zowel de historie als de ethische bezwaren die AI met zich meebrengt. Uiteraard was er ruimte om zelf aan de slag te gaan en te kijken in hoeverre AI iets voor je werk en functie zou kunnen betekenen. De wijze les die we voor het opstellen van de juiste prompts hebben geleerd is: oefening baart kunst!.”

Coby Schoonhoven

Manager Bedrijfsvoering Instituut voor Bedrijfskunde, Hanze

Contactgegevens

Ik kom graag met je in contact! Neem contact op via onderstaande contactgegevens en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Locatie

Groningen

E-mail

info@cleverai.nl

Telefoonnummer

050 205 31 91

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Exclusieve Tips & Tricks: Praktische AI-adviezen om gelijk in je werk toe te passen
  • Laatste Nieuws: Krijg overzicht in de overweldigende hoeveelheid AI-nieuws
  • Uitnodigingen voor Evenementen: Krijg als eerste de kans om je in te schrijven voor workshops, webinars, en andere evenementen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

AI vervangt geen mensen, maar mensen met AI zullen mensen zonder AI vervangen

Harvard Business Review, 2023

Wil je niet worden vervangen? Dan ben je aan het goede adres!